AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ay görmek

Kahve falında büyük bir ay görmek

Kahve falında büyük bir ay görmek zengin bir hayat sürüleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir ay gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir ay görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük ay görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay büyük görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ay görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayşe ismi duymak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Kahve falında üç ay görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir