AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği satın almak

Kahve falında ayçekirdeği satın almak

Kahve falında ayçekirdeği satın almak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, gelişmelerin olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayşe anamızı görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ay görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek kazancının azalmayacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalettir.

Kahve falında yanan aygaz görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dört ay görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında ayşe fasulye görmek güç ve para kaybedeceğine, yolunda devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir