AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot içmek

Kahve falında ot içmek

Kahve falında ot içmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında ot içmek gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ot içmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında oturarak su içmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ot yemek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil otlar toplamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fiğ otu görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ot satmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini otururken görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturmaya gitmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir