AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturmaya gitmek

Kahve falında oturmaya gitmek

Kahve falında oturmaya gitmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında oturmaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında komşuya oturmaya gitmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına oturmaya gitmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında oturmaya gitmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev oturmasına gitmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda ot görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında masada oturup yemek yemek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında otururken görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında otlu tarla görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir