AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot satmak

Kahve falında ot satmak

Kahve falında ot satmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yeni bir çevre edinileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında ot satmak gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Kahve falında ot satmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında evelik otu görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, yaşama dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında ot biçmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oturan leylek görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ot süpürge görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir