AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturarak su içmek

Kahve falında oturarak su içmek

Kahve falında oturarak su içmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet eder.

Kahve falında oturarak su içmek gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında oturarak su içmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ot içmek inancının eksileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında otlu su görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına inanılır.

Kahve falında saf su içmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan su içmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı su içmek çıkmaza gireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hasta birine su içmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir