AnaSayfa / Genel / Kahve falında fiğ otu görmek

Kahve falında fiğ otu görmek

Kahve falında fiğ otu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında fiğ otu gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında fiğ otu görmek büyük düşüneceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fiğ görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında fiğ biçmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında fiğ tarlası görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ot çıkarmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında oturan yılan görmek başarılı işlere imza atılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yerden ot toplamak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir