AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ot yemek

Kahve falında kuru ot yemek

Kahve falında kuru ot yemek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ot yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında kuru ot yemek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ot kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işarettir.

Kahve falında kuru ot biçmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru otları temizlemek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru yeşil ot görmek ticaretinin de hızlanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ot yakmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kuru ot temizlemek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ot toplamak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir