AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil otlar toplamak

Kahve falında yeşil otlar toplamak

Kahve falında yeşil otlar toplamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yeşil otlar toplamak gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil otlar toplamak sıkıntısından kurtulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan ot toplamak hayal kırıklığına uğratılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada ot toplamak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot toplamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, zor durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ot topladığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabani ot toplamak yapılan hataların telafi edileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir