AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini otururken görmek

Kahve falında ölmüş birini otururken görmek

Kahve falında ölmüş birini otururken görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, saygısını toplayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini otururken gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü otururken görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında ot çayı görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete oturamamak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Kahve falında fiğ otu görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında otlayan koyun görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oturan aslan görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına inanılır.

Kahve falında biriyle oturup konuşmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir