AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir çiğnemek

Kahve falında demir çiğnemek

Kahve falında demir çiğnemek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sıkıntı çekeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir çiğnemek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında demir çiğnemek dünya malı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare çiğnemek çok güzel günler göreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara çiğnemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kar çiğnemek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para çiğnemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü eti çiğnemek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et çiğnemek hayırla yad etmeye, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir