AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun içini görmek

Kahve falında avucunun içini görmek

Kahve falında avucunun içini görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında avucunun içini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında avucunda kına görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında avucunda anahtar görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında avucundan su içirmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde diş görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hasta ise iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir