AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının avuç içini görmek

Kahve falında başkasının avuç içini görmek

Kahve falında başkasının avuç içini görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maneviyata yöneleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Kahve falında avuç içine kusmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında avuca kına yakmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek takdir toplayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içini kesmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçtan su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında avucunda kalp görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir