AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde diş görmek

Kahve falında avuç içinde diş görmek

Kahve falında avuç içinde diş görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde diş gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında avuç içinde diş görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek sorunlarını gidereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir avuç diş görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri avucuna dökülmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Kahve falında avucunda diş görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir