AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda kına görmek

Kahve falında avucunda kına görmek

Kahve falında avucunda kına görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda kına gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında avuç içine kına yakmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde kına görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalettir.

Kahve falında avuca kına yakmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında avucuna kına yakmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet eder.

Kahve falında avucunda kına görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında avuçta kına görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında avucun içinde kan görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç tuz görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir