AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde çıban görmek

Kahve falında avuç içinde çıban görmek

Kahve falında avuç içinde çıban görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde çıban gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işarettir.

Kahve falında çıbanı patlatmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta çıban görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz çıbanı görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta çıban görmek bazı konularda konuşulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında gözde çıban görmek ticaretinin gelişeceğine, garanti olacak makama oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir