AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda yazı görmek

Kahve falında avucunda yazı görmek

Kahve falında avucunda yazı görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, ayrılık yaşanacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Kahve falında avucunda yazı gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında avuca yazı yazmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda yazı görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucuna yazı yazmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunun yandığını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir