AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuca yazı yazmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Kahve falında avucunda yazı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında avucuna yazı yazmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde para görmek bazı girişimlerde bulunacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde göz görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir