AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içine yazı yazmak

Kahve falında avuç içine yazı yazmak

Kahve falında avuç içine yazı yazmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında avucuna yazı yazmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında avuca yazı yazmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak çok büyük zorluklar çekeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda yazı görmek isteklerini yerine getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yazı yazmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında parmakla yazı yazmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir