AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde yazı görmek

Kahve falında avuç içinde yazı görmek

Kahve falında avuç içinde yazı görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde yazı gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında avucunda yazı görmek kendini yiyip bitireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında avuca yazı yazmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucuna yazı yazmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kum görmek şansının kendisinden yana gideceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir