AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun yandığını görmek

Kahve falında avucunun yandığını görmek

Kahve falında avucunun yandığını görmek huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında avucunun yandığını gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında avucunun yandığını görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek kötü yola sapmayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında avucunda inci görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda yara görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde yüzük görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç ceviz görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir