AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda yara görmek

Kahve falında avucunda yara görmek

Kahve falında avucunda yara görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Kahve falında avucunda yara görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi yara görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında avuçta yara görmek ters giden işlerin normale döneceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek düzeninin yıkılmayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek sorunların teker teker aşılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir