AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç anahtar görmek

Kahve falında bir avuç anahtar görmek

Kahve falında bir avuç anahtar görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç anahtar gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında avucunda anahtar görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine bakmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında avuçları kanamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda altın görmek yalnız kalmak isteyeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek sosyal konumunun değişeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek maddi gücünün katlanacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç küpe görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir