AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde yara görmek

Kahve falında avuç içinde yara görmek

Kahve falında avuç içinde yara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sağlık ve hayır getireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde yara gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek üstünlük elde edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda yara görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi yara görmek mevkilerinin yüksek olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet eder.

Kahve falında avuçta yara görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir