AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi yarası görmek

Kahve falında avuç içi yarası görmek

Kahve falında avuç içi yarası görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında avuç içi yarası görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içi yara görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçta yara görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda yara görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir