AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi yara görmek

Kahve falında avuç içi yara görmek

Kahve falında avuç içi yara görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yara gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Kahve falında avuç içi yarası görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi yara görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda yara görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçta yara görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalettir.

Kahve falında avucundan su içirmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir