AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hüsrana uğrayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Kahve falında avucunda yara görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işarettir.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek kazancının günbegün artacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içi yara görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuçta yara görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında avuçlarını görmek mutluluğunun katlanacağına, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir