AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun içinde yara görmek

Kahve falında avucunun içinde yara görmek

Kahve falında avucunun içinde yara görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, rahat edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında avucunun içinde yara gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde yara görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içi yara görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında avucunda yara görmek işlerinin karışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek hasta ise iyileşeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuçta yara görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde göz görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, başa iş açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir