AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda su görmek

Kahve falında avucunda su görmek

Kahve falında avucunda su görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda su gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında birinin avucundan su içmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında avucunda su görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucundan su içirmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında avuçtan su içmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında avuçla su içirmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir