AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde su görmek

Kahve falında avuç içinde su görmek

Kahve falında avuç içinde su görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Kahve falında avuç içinde su içmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde su görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde böcek görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ondan şifa göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir