AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken içki içmek

Kahve falında oruçlu iken içki içmek

Kahve falında oruçlu iken içki içmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, derde ve kedere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek gördüyseniz:

  • Paranızı korumanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek aile bireylerinin arasının açılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ömür boyu başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek sıkıntılı bir işe girileceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, müjdeli bir haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir