AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken süt içmek

Kahve falında oruçlu iken süt içmek

Kahve falında oruçlu iken süt içmek yeni insanlarla tanışacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oruç iken çay içmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir