AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken bira içmek

Kahve falında oruçlu iken bira içmek

Kahve falında oruçlu iken bira içmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, gayrimenkul işine girileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancın artmasına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek maneviyata daha çok önem verileceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken su içmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir