AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken kahve içmek

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek zorlukları atlatacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında oruç iken çay içmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek dargınların ve kırgınların barışacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir