AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken şarap içmek

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, maddi kayba uğrayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı haberlere işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek sorunların günden güne azalacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir