AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken sigara içmek

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek güvensizliğini yeneceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek evine haciz geleceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında oruç iken çay içmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir