AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken su içmek

Kahve falında oruçlu iken su içmek

Kahve falında oruçlu iken su içmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, borçlarının azalacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç iken çay içmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir