AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken çay içmek

Kahve falında oruçlu iken çay içmek

Kahve falında oruçlu iken çay içmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında oruç iken çay içmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek hararetli olayların meydana geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir