AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek yeni bir yol çizileceğine, herkesten ileriye gideceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken su içmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken unutarak su içmek ters giden durumların düzeltileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında orucu unutup su içmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir