AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken ayran içmek

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek yüzün güleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek yeni işlere gireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken su içmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek kazancının azalmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir