AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya yazı yazmak

Kahve falında tahtaya yazı yazmak

Kahve falında tahtaya yazı yazmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hayırlı bir karar verileceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak huzur ve şifa bulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtada yazı yazmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir