AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığa kaka yapmak

Kahve falında ortalığa kaka yapmak

Kahve falında ortalığa kaka yapmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak şansın yaver gideceğine, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, refaha erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa sıçmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ortalığı dağıtmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bereketin ve karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalık yere pislemek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ortalığı süpürmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortalığa pislemek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir