AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, para biriktirebileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulur.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortalığa sıçmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ortalık yere sıçmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ortalığa pislemek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ortalığı dağıtmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir