AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalık yere sıçmak

Kahve falında ortalık yere sıçmak

Kahve falında ortalık yere sıçmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ortalığa sıçmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Kahve falında ortalık yere pislemek hayatınızın neşe dolacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ortalığa pislemek kazancının artacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında ortalığı toplamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ortalığı dağıtmak evini ve ailesini unutacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortalığı süpürmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir