AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığı dağıtmak

Kahve falında ortalığı dağıtmak

Kahve falında ortalığı dağıtmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ortalığı dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında ortalığı dağıtmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ortalığı toplamak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ortalık yere pislemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak kötülüklere gözünü kapatmaya, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir