AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığı dağınık görmek

Kahve falında ortalığı dağınık görmek

Kahve falında ortalığı dağınık görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, rakipleri mağlup edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortalığı dağınık gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa sıçmak zararların telafi edileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına inanılır.

Kahve falında ortalığı toplamak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalık yere pislemek istenmeyen bir yolculuğa, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında ortalık yere sıçmak atılıma geçeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak sorunların gittikçe artacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ortalığı dağıtmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir