AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığa sıçmak

Kahve falında ortalığa sıçmak

Kahve falında ortalığa sıçmak umutlarının söneceğine, bebek sahibi olunacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, ömrünün uzun olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, büyük sorunların yaşanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ortalığa sıçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ortalığa sıçmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ortalığı dağıtmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığı toplamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Kahve falında ortalığa pislemek itibar kazanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalık yere pislemek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına tabir olunur.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir