AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda para görmek

Kahve falında avucunda para görmek

Kahve falında avucunda para görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında avucunda para gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde para görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç demir para görmek kazançlı adımlar atılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunda para görmek yüzünün kızaracağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç para görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir