AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, işlerin eski haline döneceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi çizgilerini gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde çizgi görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizgili kağıt görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde çizgi görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek güzel haberlerin alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı çizgili yılan görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yol çizgisi görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir