AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol avuç içi görmek

Kahve falında sol avuç içi görmek

Kahve falında sol avuç içi görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, güzel haberler alacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sol avuç içi gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında sol avuç içi görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içi kaşımak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında avucundan su içirmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içi öpmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içi kan görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir